December feestmaand!

Het is alweer December de maand van de feestdagen. Deze maand/dagen versier je je huis, tuig je de kerstboom op, je zet de kaasjes aan en gaat lekker op de bank zitten onder een plaid. 

December is de maand van de kleur groen. Deze olive groenen kleur is een mooie kleur die goed bij de feestdagen past, het heeft een chique, gezellige en warme uitstraling. Ook is het een makkelijke kleur om te combineren, het staat bij veel kleuren mooi vooral bij aardentinten. De kleuren beige, taupe en bruin maken het heel chique. 

 

Er zijn veel verschillende manieren waarop je het gezellig kan maken. Leg bijvoorbeeld wat kussens op de bank met groenen accenten en een leuk bij passend plaid. Dit maakt het heel knus en uitnodigend om lekker op de bank te gaan zitten. Ook kan je winddichte neer zetten, kaarslicht geeft namelijk een heel gezellig en warm gevoel. Om dan het groen weer terug te laten komen kan je natuurlijk kiezen voor groenen windlichten maar ook kan je een groene kaars in je windlicht zetten. Dit geeft een heel leuk effect, een lekkere geur in je huis kan ook een heel groot verschil maken. Dit kan er voor zorgen dat je een warm, fijn gevoel krijgt in een ruimte en dat is een heel belangrijk onderdeel van een gezellige sfeer brengen in je huis!

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze webshop, of neem contact met ons op