Ruilen

Product gekocht, maar liever toch wat anders gewild? Geen probleem. Bij ons kan je binnen 14 dagen jouw product omruilen. Meld jouw ruiling aan binnen 14 dagen door een mail te sturen naar  info@josi-interieur.nl .  Verzendkosten zijn voor eigen rekening. * Niet geldig voor Sale producten.

Retourneren

Niet tevreden met jouw gekozen product. Meld jouw retour aan binnen 14 dagen door een mail te sturen info@josi-interieur.nl . Het artikel dient in orginele staat en in orginele verpakking teruggestuurd te worden naar ons adres. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. * Niet geldig voor Sale producten.

Verzendbeleid

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bijna al onze producten zijn op voorraad. Deze vermelden wij bij al onze producten. Dit gaat met name over al onze accessoires. Bestellingen worden binnen 1 werkdag na ontvangst van betaling verzonden via PostNL of DHL. Je krijgt bij verzending een track & trace code, houdt deze altijd goed in de gaten. Bij langere levertijden ontvangt u een mail met meer informatie. De verzendkosten bedragen normaal gesproken €7,25 per bestelling. Voor bestellingen vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis.

Sommige producten zijn echter te kwetsbaar of te zwaar om te versturen. In dat geval bieden wij de optie om deze producten op te halen in onze showroom in Zwijndrecht. Als een product niet verzonden kan worden, wordt dit duidelijk vermeld op de productpagina.

Indien u schade heeft geconstateerd, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij zullen dan samen met u zoeken naar een passende oplossing.

Als een bestelling om welke reden dan ook geretourneerd moet worden, zijn de retourkosten voor rekening van de klant. U kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het product dient onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product terugstorten op uw rekening.

Mocht u nog vragen hebben over ons verzendbeleid, neem dan gerust contact met ons op via e-mail info@josi-interieur.nl of telefoon 0786196030.

Betalingen

Bij het afrekeningen kan je kiezen voor Afterpay, Ideal, of Creditkaart. Wij storten het geld terug via de gekozen betaalwijze. De betaling ontvang je binnen 14 dagen op jouw gekozen bankrekening. 

×