Interieurprojecten

Voordat we beginnen sturen we een online vragenlijst waar we een beter beeld kunnen krijgen van jullie stijl of smaak.

Zodra we aan de slag gaan, hebben we natuurlijk het een en ander nodig van jullie, zoals een plattegrond met de goede maten en alle bestaande muren incl. hoogte. Daarna kunnen wij de eerste afspraak maken bij ons in de showroom.

Bij het eerste adviesgesprek zorgen we ervoor dat we de wensen even doornemen voordat we hieraan starten. Hierbij horen onder andere het maken van een moodboard voor de stijl en voor kleur en materialen, 2D en 3D visualisatie en een uitgewerkt meubeladvies.

Bij het tweede adviesgesprek bespreken we de aanpassingen na het eerste gesprek en werken we het definitieve ontwerp uit. Daarna gaan we aan de slag met de realisatie van het project.

Uiteraard bieden wij de gehele verzorging. Dit houdt in dat we de juiste artikelen in bestelling zetten en dat dit gecontroleerd wordt. Eventueel kunnen de meubels bij ons worden opgeslagen en houden we de levertijden in de gaten en communiceren we deze met jullie. Ook bieden wij een afstyling aan, waarbij we met twee collega's en een bus vol superleuke accessoires bij jullie thuis langs komen om de puntjes op de i te zetten.

Onze diensten omvatten de coördinatie van het project, het aanschaffen van accessoires en eventueel meubilair en de afstyling van de ruimte.

Wat betreft de projectkosten, voor de woonkamer en eetkamer (standaard maat) bedragen deze €695,00. Als er nog meer ruimtes moeten worden ingericht, kunnen we hier altijd nog naar kijken.

×